di. mei 28th, 2024

Arboogerd brengt objectief en onderbouwd de werksituatie in kaart. Bijvoorbeeld: welke bewegingen en houdingen (fysieke belasting) worden daadwerkelijk op een werkdag gemaakt en hoelang? Is de werkplek ergonomisch voor het personeel ingedeeld en is de functie met voldoende bewegingsvariatie ontworpen.

Met gevalideerde meetmethoden weet u wat de functie en de werkplek van de werknemer vraagt (kan mijn werknemer dit aan en is de werkplek ergonomisch passend voor de medewerker) en wat de werknemer eventueel nog nodig heeft om het werk (tijdelijk) aangepast uit te voeren. 

Vanuit deze meetmethoden wordt duidelijk en beeldend praktische oplossingen geboden waar u en uw personeel direct mee aan de slag kunnen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *